GÜNDEM

REEL DANIŞMANLIK ŞİRKETİ, PAZAR ARAŞTIRMASINA BAŞLADI

Batman’da Recep Doğmuş tarafından kurulan Reel Araştırma & Danışmanlık Şirketi, sosyal, siyasal ve pazar araştırmalarına başladı.

REEL DANIŞMANLIK ŞİRKETİ, PAZAR ARAŞTIRMASINA BAŞLADI
24-08-2016 18:58
Google News

VERİLER ANALİZ EDİLİP RAPORLAŞTIRILACAK

Başta Batman olmak üzere bütün Güneydoğu’da araştırma yürüten ekipte, Sosyal Hizmet Uzmanı Necmiye İnci Bozçalı, Sosyolog Taner Günce ve Danışman Burhan Taşkesen yer alıyor. Deneyimli ve eğitimli anketörlerle, doğru ve güvenilir yöntemler kullanarak gerçek bilgiye ulaşmayı amaçlayan Reel Araştırma & Danışmanlık Şirketi, nicel ve nitel araştırma yöntem ve tekniklerini kullanarak verileri analiz edip raporlaştıracak.

“ARAŞTIRMA VE VERİLERİ KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

Şirket Kurucusu Recep Doğmuş, amaç ve hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamada “Reel Araştırma & Danışmanlık Şirket' inin amacı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kurulları ve derneklerin stratejik planlarını gerçekleştirmesi için gerekli olan bilgi ihtiyacını karşılamak, evrensel yöntemleri kullanarak en kısa zamanda günümüz şartlarına uyarlamak ve uygulamaya geçirmektir. Danışmanlık alanında sistem eğitimleri, bireysel eğitimler, kurumsal yönetim danışmanlığı olarak yaptığımız çalışmalarda, özel sektörün, sivil toplum kuruluşlarının ve kamu kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak hibe olanaklarını araştırma, teklif dosyası hazırlama, finansman almaya hak kazanan kuruluşlar için de proje yönetme danışmanlığı hizmeti sağlamaktadır. Yapacağımız araştırmalar ve çalışmalarda elde edilen veriler, hızlı ve sağlıklı bir şekilde kamuoyuna sunulacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete