GÜNDEM

“REFERANDUMDA HAYIR OYU KULLANACAĞIZ”

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ve DBP İl Eş Başkanı Nurten Üzümcü ile parti yöneticilerinden oluşan heyet, Batman Sonsöz Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

“REFERANDUMDA HAYIR OYU KULLANACAĞIZ”
24-01-2017 22:02
Google News

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile görüşen heyet, Başkanlık Sistemi ve Referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Referandumda “HAYIR” oyu kullanacaklarını açıklayan Milletvekili Acar Başaran “Bizim sandıkta kullanacağımız Hayır oyu, CHP’ninkinden çok farklı. CHP, mevcut sistemin korunması ve ulusalsı anlayışın devamı için, yapılması öngörülen yeni anaya değişikliğine Hayır diyor. Biz ise daha demokratik ve özgürlükçü bir anayasa için oyumuzu Hayır’dan yana kullanıyoruz” dedi.

MECLİSTEKİ YEMEK POLEMİĞİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Önceki hafta AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin Mecliste verdiği yemeğe ilişkin de açıklama yapan Acar Başaran “Sayın Hamidi’nin, o yemeği barış amaçlı ya da meclisteki tansiyonu düşürme maksatlı verdiğine dönük haberler yapıldı.

Biz de özellikle o yemeğe katılmışız gibi bir algı yaratıldı. Meclis çalışmalarından sonra her zaman olduğu gibi yemekhaneye indik. Masamıza yemek geldi. O günün yemeğini Ataullah Bey hazırlatmış. Neler olup bittiğini anlamadan fotoğraflarımız çekildi. Bilinçli bir algı yaratmaya çalıştılar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete