SPOR

REHA KURT, TEKRAR PETROLSPOR’DA

Petrolspor’un Antalya kampı öncesi çeşitli nedenlerden dolayı takımdan ayrılma kararı alan gölcü oyuncu Reha Kurt, tekrar takıma döndü.

REHA KURT, TEKRAR PETROLSPOR’DA
08-01-2018 20:39
Google News

SOSYAL MEDYADA “NEREDE KALMIŞTI” DEDİ

Petrolspor’un tecrübeli oyuncusu Reha Kurt’un geçtiğimiz haftalarda Bayburtspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberler taraftarlar nezdinde derin bir üzüntüye neden olmuştu. Tecrübeli oyuncunun takımda kalıp genç yeteneklere örnek olmasını isteyen taraftarların beklentisi gerçekleşti. Sosyal medya üzerinden “nerede kalmıştı” etiketi ile Petrolspor’a tekrar döndüğünü duyuran Kurt, taraftarlarında tekrar gönlünü almış oldu. 

GOLCÜ REHA'DAN MESAJ VAR!

TFF 3. lig takımlarının cazip tekliflerini elinin tersi ile geri çeviren Golcü Kurt, Petrolspor yönetimin cabası sonucu takıma katıldı. 2. lig için sonuna kadar mücadele edeceğinin sözünü veren Kurt, “Ailevi ve bir takım sorunlardan dolayı kampa geç katıldım. Karakterimde pes ederek takımı yarı yolda bırakıp gitmek yok. 3 sene önce de buradaydım. Bana her zaman kapısını açan, beni bağrına basan bu camiayı, bu şehri ve taraftarı ne kadar sevdiğimi herkesin bilmesini istiyorum. Yarım kalan bir işimiz var onu tamamlamaya geldim. 2. lig için bu camiaya ve bu şehre sonunu düşünmeden terimin son damlasına kadar mücadele edip yardımcı olmaya geldim. Bu süreç ile ilgili rahatsızlık ve meşguliyet verdiğim için tüm Batman kamuoyundan özür diliyorum” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete