SPOR

REHA KURT VE EMRE AYDIN PETROLSPOR’DA

3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor yeni sezon için iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

REHA KURT VE EMRE AYDIN PETROLSPOR’DA
09-07-2017 17:53
Google News

Kulübü devir aldıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başlayan Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, iç ve dış transferin yanında teknik heyeti belirleme ve yönetimi güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç iç transferde Kaleci Ahmet Taş, Halil Aşut, Erman Taşkın, Ensar Çetinkaya, Cankut Atasoy, Ramazan Kaya, Ramazan Özkabak ve Serhat Özyılmaz ile ön görüşme yaptıklarını belirtirken, dış transferde ise Yomraspor’dan Reha Kurt ve Ofspor’dan Batmanlı Emre Aydın ile anlaşma sağladıklarını belirtti.

REHA KURT

2 sezon önce Petrolspor formasını giyen santrafor Reha Kurt Petrolspor ile yaptığı anlaşmadan mutlu olduğunu belirtirken, yaptığı açıklamada, “Petrolspor’da yarım dönem futbol oynadım. Batmanı ve Petrolspor’u sevdiğim için Kırmızı-beyazlı ekipten gelen teklifi kabul ettim. Başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

EMRE AYDIN

Daha önce Trabzonspor, Ankara Demirspor ve Ofspor’da futbol oynamış olan Batmanlı Emre Aydın, Petrolspor’a gelmenin gururunu yaşadığını belirtirken, “Yıllarca 2. liglerde futbol oynadım. Memleketimde futbol oynamanın onurunu ve gururunu yaşayacağım.” Dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Takımı güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan Ekrem Konaç, “transfer komitesi ve teknik heyetin karaları doğrultusunda, bütçemize ve kulüp yapısına uygun futbolcular ile görüşmeler sürüyor. Sözleşme imzaladığımız ve anlaşma yapmadığımız futbolcuları resmi internet sitemizde yayınlayıp kamuoyu ile paylaşacağız.” Dedi.

KAMP YERİ PALANDÖKEN

17 Temmuz’da Batman’da futbol direktörü Tarık Yurttaş nezaretinde çalışmalara başlayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip 30 Temmuz’da 2. etap çalışmaları için Erzurum Palandöken’e gidecek. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete