GÜNDEM

REHAVETE KAPILMA BATMAN

Batman’da koronavirüs vakaları azaldı ama kalabalıklar arttı. Vakaların yeniden yükselişe geçmemesi için tedbirlerin elden bırakılmaması gerekiyor.

REHAVETE KAPILMA BATMAN
02-02-2021 20:30
Google News

 

BATMAN’DA GÜNLÜK VAKA SAYISI 10’LARA GERİLEDİ
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Mart Ayından bu yana Türkiye’yi de tehdit ediyor. Binlerce insanın ölümüne yol açan salgın nedeniyle yaşam adeta durma noktasına geldi. İkinci pik’ten sonra uygulanan kısıtlamalarla birlikte vakalar düşüşe geçti. Batman’da da günlük vaka sayısı 10’lara kadar geriledi. Vakaların azalması, vatandaşı rehavete sürüklememeli. Uzmanlar, vakaların tırmanışa geçmemesi için maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulması gerektiğini hatırlatıyor. Batman’da da düşüşün devamı için rehavete kapılmadan, kalabalık ortamlardan uzak durulması gerekiyor.

KALABALIKLAR ARTIYOR
Batman’da alışveriş merkezleri, parklar, semt pazarları gibi yerlerde oluşan kalabalıklar, vakaların yeniden artışını tetikliyor. Kalabalık ortamlarda maskesiz durulmaması gerektiğini belirten uzmanlar, sosyal mesafenin korunarak bulaşıcılığın önlenmesi gerektiğine de dikkat çekiyor

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete