EĞİTİM

Rehber öğretmenlere eğitim

Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumunu Desteklemek ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programları konulu çevrim içi eğitimlere katıldı.

Rehber öğretmenlere eğitim
21-08-2021 22:45
Google News

REHBER ÖĞRETMENLERDEN SONRA TÜM BRANŞ ÖĞRETMENLERE EĞİTİM VERİLECEK
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli Sema Tekin ve Mahmut Anıl Erdem öğretmenler tarafından rehber öğretmenlere yönelik Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumunu Desteklemek ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programları konularında eğitim verildi. Yapılan eğitimin ardından rehberlik ve araştırma merkezleri aracılığı ile ilk aşamada yaklaşık tüm rehber öğretmenlere/psikolojik danışmanlara, ikinci aşamada ise tüm öğretmenlere bu eğitimin verilmesi hedefleniyor. 
TÜM ÖĞRETMENLERE SALGIN EĞİTİMİ VERİLECEK
Okullar yüz yüze açıldığında ise rehber öğretmen/psikolojik danışmanların koordinesinde öğretmenler aracılığı ile okul öncesinden 12. sınıfa kadar tüm öğrencilere Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı uygulanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete