EĞİTİM

REHBERLİK KOMİSYONU TOPLANDI

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılsonu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Toplantısı, Milli Eğitim Şube Müdürü Emrullah Aslan Başkanlığında gerçekleşti.

REHBERLİK KOMİSYONU TOPLANDI
26-07-2021 20:15
BATMAN
Google News

2020–2021 YILI ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü Emrullah Aslan, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çakan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Üyeleri katıldı. RAM Bölüm Başkanları, 2020–2021 eğitim-öğretim yılında bölümlerinin yaptığı çalışmalar hakkında komisyon üyelerine bilgi verdi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

RAM Müdürü Mustafa Çakan, ilimizde bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar, LGS-YKS tercih danışmanlığı sürecinde yapılan çalışmalar ve ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilerinin annelerine yönelik Koruyucu Meleğim Annem projesi hakkında komisyon üyelerini bilgilendirdi.

ANAOKULLARINDA ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI İVEDİLİKLE AÇILMALI 

Şube Müdürü Emrullah Aslan da ilimizde rehberlik ve özel eğitim alanında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek ivedilikle anaokulları bünyesinde açılmasına ihtiyaç duyulan özel eğitim sınıflarının açılması için planlamanın yapıldığını ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında bu sınıfların açılacağını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete