EĞİTİM

REKTÖR ADAYI ÇOBAN “ÖĞRENCİ BABASI BİR HOCAYIM”

Temmuz ayında yapılacak Batman Üniversitesi Rektörlük seçimi için basınla bir araya gelen Prof. Dr. Hakan Çoban, Rektörlük için aday olduğunu açıkladı.

REKTÖR ADAYI ÇOBAN “ÖĞRENCİ BABASI BİR HOCAYIM”
29-05-2016 23:11
Google News

Mado’da basınla bir araya gelen Prof. Dr. Çoban, Batman Üniversite’sinin coğrafi olarak Muş, Bitlis, Siirt, Mardin ve Diyarbakır’ın merkezi konumunda olduğunu belirtti. Batman Üniversitesi’nin hak ettiği yere gelebilmesi için koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışmanın önemli olduğunu söyleyen Rektör Adayı Çoban “Üniversitemizi çağdaş, inovasyona açık ve sosyal ihtiyaçlara cevap verebilen, ülkemizde ve dünyada bilime ışık tutan bir üniversite haline getirmek en büyük hedefimdir. Bunu başarabilmek için, adaletli, özgürlükçü, katılımcı, şeffaf, cesur-kararlı, bilimsel ahlaklı ve akademik teamülleri önemseyen huzurlu bir yönetim için desteklerinizi bekliyorum. Bunu başaracağıma inanıyorum. Çünkü öğrencilerin sorunlarını da, üniversitenin sorunlarını da, yönetimin sorunlarını da çok iyi biliyorum. Öğrenci babası bir hocayım” dedi.

“İLK HEDEFİM AKADEMİK KADROYU GÜÇLENDİRMEK”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektör Adayı Çoban “Batman Üniversitesine rektör olduğum takdirde ilk hedefim akademik kadroyu güçlendirmek olacaktır. Ayrıca öğrencilere yönelik yeniliklerimiz de olacaktır. Merkezi Kütüphanemiz güçlendirilecektir” ifadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete