GÜNDEM

REKTÖR, ANKARA’DA MESAİDE

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’i ziyaret etti. Ziyarette, Batman Üniversitesi’nde kurulacak olan Teknokent ile ilgili istişare yapıldı.

REKTÖR, ANKARA’DA MESAİDE
23-03-2021 19:19
Google News


BİLİMSEL VE ENDÜSTRİYEL ARAŞTIRMALARA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ
Batman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Teknokent’in, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına destek sağlayacağını ve sonucunda katma değerli ürünlerin ortaya çıkacağını belirten Rektör Demir, bu sayede bölgesel kalkınmaya da fayda sağlayacaklarını ifade etti. Kısa süre içerisinde Batman Teknokent’in faaliyetlerine başlaması için yapılacak çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Prof. Dr. İdris Demir, bilimsel ve endüstriyel araştırmalara katkı sağlamak istediklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Demir, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e günün anısına hediye takdim etti.

“İŞBİRLİĞİ KURMAK, BİZİ MUTLU EDER”
Batman Üniversitesi ile yapılacak iş birliklerinde yer almaktan mutlu olacaklarını belirten Prof. Dr. İsmail Demir, Teknokentlerin ekonomiye olan katkılarını çok önemsediklerini söyledi. Nitelikli iş gücü piyasası oluşturmak için yapılacak her araştırmanın çok kıymetli olduğunu belirten Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığının politikasının da ülkenin menfaatlerine yönelik hareket etmek olduğunu bu nedenle yapılacak her çalışmaya destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete