GÜNDEM

Rektör, Blokzincir’e katıldı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen Blokzincir İstanbul Programına katıldı.

Rektör, Blokzincir’e katıldı
24-10-2022 08:57
24-10-2022 08:58
BATMAN
Google News

İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, uluslararası katılımcıları, kamu ve özel sektör temsilcileri bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin asırlık yatırım eksikliklerini tamamlamak için çalışırken zamanın ruhuna uygun şekilde güçlü bir teknolojik altyapı kurmayı da ihmal etmediklerini dile getirdi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMLERE AYAK UYDURMAK ÇOK ÖNEMLİ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, dijital gelişmelere kayıtsız kalmayarak dünyayla eş zamanlı olarak alt yapı çalışmaları yürüten ülkemizin bu önemli vizyonunu Batman Üniversitesinin de yakından takip ederek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Dijital dönüşümlere ayak uydurmanın çok önemli olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Rektör Demir, bu minvalde Türkiye'nin en büyük bilişim festivali olan Uluslararası Bilişim Kongresi’nde yerli ve yabancı bilim insanlarını Batman Üniversitesinde bir araya getirdiklerini, Dijital Türkiye başlıklı konferansla Dr. Ömer İleri’yi üniversite öğrencileriyle buluşturduklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete