GÜNDEM

REKTÖR DEMİR’DEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, göreve geldiği ayla birlikte Ankara’da üst düzey ziyaretlere ağırlık verdi.

REKTÖR DEMİR’DEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER
26-03-2021 16:50
Google News

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığını ziyaret eden Rektör Demir, YÖK Denetleme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Eyüp Bedir ve Prof. Dr. İrfan Aslan, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Metin Topcuoğlu, Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve Prof. Dr. Mehmet Şişman’la bir araya geldi. Rektör Demir gerçekleştirdiği ziyaretlerde, eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik istişarelerde bulundu.

Batman Üniversitesinin gelişimi ve nitelikli bireyler yetiştirmeye yönelik projeleri hayata geçirmek istediklerini anlatan Rektör Demir, yeni fakülteler kurulması ve yeni bölümler açılması ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Batman Üniversitesinin öğrencilerin taleplerine uygun bölümleri de bünyesinde barındıran ve geniş eğitim yelpazesine sahip olan bir üniversite olarak yoluna devam etmesi için önemli projelerinin bulunduğunu anlatan Prof. Dr. İdris Demir, pandemi koşullarına rağmen başarılı bir eğitim süreci geçirdiklerini sözlerine ekledi. 
YÖK Denetleme ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile ayrı ayrı istişarelerde bulunan Rektör Demir, Batman Üniversitesine sağlanan desteklerden dolayı  YÖK’e teşekkür etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete