GÜNDEM

REKTÖR’DEN SONSÖZ’E ÖZEL AÇIKLAMA

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, göreve yeni gelen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

REKTÖR’DEN SONSÖZ’E ÖZEL AÇIKLAMA
08-03-2021 19:08
Google News

 

REKTÖR’DEN 8 MART DUYARLILIĞI
Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde gerçekleşen tebrik ziyaretinde Rektör Demir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Yazı İşleri Müdürümüz Türkan’a çiçek takdim etti.

“SÜRPRİZ FAKÜLTELER İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUK”
Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ı ağırlayan Rektör Demir, Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde mevcut alanların yeni fakültelerle değerlendirileceğini, sürpriz fakülteler için girişimlerinin başladığını belirtti. 

BATMANLI HER VATANDAŞ, ÜNİVERSİTEYE DESTEK VERMELİ
Batmanlı her vatandaşın Batman Üniversitesi’ne destek vermesi gerektiğini belirten Rektör Demir “Batman Üniversitesi’nde şimdiden bir plan oluşturduk. Ancak işler başlamadan, meyvelerini almadan bunları paylaşmak doğru olmaz. En kısa sürede meyvesini alabileceğimiz çalışmalara başladık. Sizden tek isteğim, bu çalışmalara destek olmanız. Rektör Prof. Dr. İdris Demir’e değil, Batman Üniversitesi’ne destek vermeniz, temennimiz. Batman’da görev sürem biter ama ben bu memlekette kalmaya devam ederim. Bunun bilinciyle, Batmanlılık bilinciyle görevimin başındayım. Daha fazla öğrenci çekmek, daha nitelikli ve nicelikli öğrenci profili oluşturmanın hedefindeyiz. Batman Üniversitesi ile şehrin bütünleşememiş yapısının farkındayız. Bu bütünleşmeyi sağlayacak projelerimiz de olacak.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete