GÜNDEM

REKTÖR DURMUŞ’A TAZİYE ZİYARETİ

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bekçepınar, geçtiğimiz günlerde kayın biraderi rahmet eden Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’a taziye ziyaretinde bulundu.

REKTÖR DURMUŞ’A TAZİYE ZİYARETİ
30-11-2018 13:42
Google News

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya iade-i ziyaretleri ve taziye ziyareti için teşekkür eden Rektör Durmuş, Batman Valisi Hulusi Şahin’e ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bekçepınar’a da taziye ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmuş, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya üniversitemiz öğrencilerinin hazırladığı ebru tablosunu, üniversitemiz şiltini ve ayyıldız işlenmiş gümüş rozet takdim etti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Batman Üniversitesi şeref defterini imzaladıktan sonra heyetle birlikte Merkez kampüste incelemelerde bulunduktan sonra Rektör Durmuş tarafından uğurlandı. (Üniversite Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete