GÜNDEM

REKTÖR DURMUŞ’TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Yeni dönem için de adaylığını açıklayan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Baş Yazarımız Recep Kavuş ile Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ın, Batman Üniversitesi ve rektörlük seçimlerine ilişkin gerçekleştirdiği online canlı yayın programına katılarak, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı hedeflerden bahsetti.

REKTÖR DURMUŞ’TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
07-01-2021 13:00
Google News

 

BU HAFTA CANLI YAYIN KONUMUZ, BATMAN ÜNİVERSİTESİ OLDU
Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan bu hafta canlı yayın programında Batman Üniversitesi ve Rektörlük Seçimlerini ele aldı. Programa yayın konuğu olarak katılan Yazarımız Recep Kavuş, Batman Üniversitesi Yönetiminin yıpratılmaması gerektiğini, üniversitelerin şehrin tanıtımında önemli unsurlar olduğunu, Batman Üniversitesinin de hem bilimsel çalışmalarla hem kentin sorunlarında çözüm ortağı olarak rol alması gerektiğini belirten açıklamalar yaptı. 

REKTÖR, YAYINA BAĞLANARAK, HEDEFLERİNİ ANLATTI
Kavuş, Batman Kamuoyu, iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitenin akademik kadrosu ile ortak hareket edilerek üniversitenin geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerken, Rektör Durmuş ise yayına gelen yorumlara yanıt verdi. 

YENİ DÖNEM İÇİN CİDDİ PROJELERİMİZ VAR
Online programa bağlanan Rektör Durmuş “Beşiri ilçemiz için Organize Sanayi Bölgesi’nde bölümler açtık. Kozluk, Sason ve Hasankeyf Meslek Yüksek Okullarımız açıldı. Gercüş ilçemiz için Adalet Bölümü MYO başvurusunu yaptık. Teknokent’in temelini attık. Yeni dönem için de ciddi hedeflerimiz var. Tabi ki eksiklerimiz de olmuştur. Ben, bana gelen herkese iade-i ziyarete giderim. Ziyaretlerimin başka yerlere çekilmesi gerekmiyor. Ailemden birilerinin bazı kadrolara yerleştirildiği iddiaları yayılıyor. Bu dedikoduları mahkeme yoluyla boşa çıkarıyoruz ama bu tür haberler bizi yıpratıyor. Batman’da taziye ve düğün kültürü gelişmiş olduğundan, davetli olduğum bütün düğünlere ve taziyesi olan her aileye mutlaka gitmeye çalışıyorum. Bunların yanlış yere çekilmesi beni üzüyor” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete