EĞİTİM

Rektör Kadın voleybolcuları izledi

Öğrencilerin ders dışı etkinliklerde görev almalarını teşvik eden ve bu kapsamda bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere önemli destekler sunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Senato Üyeleri ile birlikte Batman Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı’nın antrenmanlarını izledi.

Rektör Kadın voleybolcuları izledi
30-11-2022 07:00
29-11-2022 16:02
BATMAN
Google News

Rektör Demir, 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Müsabakalarına katılacak Batman Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı’nın son durumu hakkında takım antrenörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Bilgiç’ten bilgiler aldı.

Antrenör Bilgiç: “Geçen yıl, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Müsabakalarında 1. lige katılma şansını az bir farkla kaçırdıklarını belirten antrenör Bilgiç,  son üç aydır yoğun bir antrenman dönemine girdiklerini ve şampiyon olarak 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi.  Rektör Demir’in takımı yakından takip ettiğini ve gerekli destekleri sağladığını ifade eden Bilgiç, şampiyon olarak bu desteklerin karşılığını vermek istediklerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete