EĞİTİM

Rektör, Prof. Dr. Pirinççi’yle ekrandaydı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in moderatör ve Bursa Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhat Pirinççi’nin konuk olduğu Türkiye'nin Doğu Akdeniz Politikası: Stratejik Değerlendirme isimli söyleşi, üniversitenin twitter (@batman_univ), youtube (batman üniversitesi kanalı) ve web TV hesaplarından canlı yayınlandı.

Rektör, Prof. Dr. Pirinççi’yle ekrandaydı
29-04-2021 13:36
Google News

ÖĞRENCİLERİMİZİN KARİYER GELİŞİMİNİ ÖNEMSİYORUZ
Söyleşi’de konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Batman Üniversitesi olarak öğrencilerimizin kariyer gelişimlerinizi önemsiyoruz, bu sebeple Türkiye’de alanlarında söz sahibi olan akademisyenleri sizlere rehberlik etmeleri için söyleşilerimize davet ederek konuk ediyoruz” dedi.

18 YAŞIMA KADAR BATMAN’DAYDIM 
Etkinlikte yer almasının iki noktada kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ferhat Pirinççi, “İlki, 18 yaşına kadar Batman’da yetişmiş olmam dolayısı ile aynı coğrafyada, aynı ilin içinde ve Batman Üniversitesi kurulmadan önce yüksekokul halini bilen birisi olarak, o sokaklarda yaşayan dolaşan birisi olarak ayrıca anlamlı. İkincisi, İdris hocam ile aramızda ilişki. İdris hoca ile hem komşu hem arkadaş, hem meslektaş olmam. Zaman içerisinde akademik çalışmaları birlikte yapan, sürekli görüşen iki meslektaşız. İdris hocayı tekrar tebrik ediyorum, Batman Üniversitesi Rektörü olarak, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Eminin ki Batman’ı üniversite olarak çok farklı yerlere taşıyacaktır” dedi.

Söyleşide konuşan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi, Türkiye’nin dış ve güvenlik politikalarında hızlı bir dönüşüm yaşadığına dikkat çekerek, detaylı sunum yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete