EĞİTİM

REKTÖRDEN YABANCI ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, yabancı uyruklu öğrencilerle Hasankeyf Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

REKTÖRDEN YABANCI ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ
26-10-2021 12:58
26-10-2021 13:00
BATMAN
Google News

Tanışma toplantısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hakan Samur, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

“YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER KÜLTÜR ELÇİSİDİR”

Etkinliği düzenleme amaçlarının öğrencilerle bir araya gelip onları yakından tanımak olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, "Yabancı uyruklu öğrencilerin Batman’da olmasından memnuniyet duyduk. Yabancı uyruklu öğrenciler kültür elçisi olduğunu ve ülkemizde kazanmış oldukları değerleri kendi ülkelerine de götürerek yeni öğrencilerin ülkemize ve şehrimize gelmelerine öncülük etmelerini istiyoruz. Sizlerin şehrimizden ve ülkemizden memnun olarak ayrılmanız bizim için çok önemli. Bunun için her türlü imkanı sizlere sağlamaya çalışıyoruz. Uyum sürecinize destek vermek ve farklılıklarımızla zenginleşmek bizim temel hedefimiz. Ülkemizdeki değişim ve gelişimin sizlere yansıması ve bu değerlerin sınırlarımızın dışına açılması için sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete