EĞİTİM

REKTÖRLÜK SEÇİMİ ERTELENDİ!

Önceki gün yapılması planlanan Batman üniversitesi Rektörlük Seçimi, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

REKTÖRLÜK SEÇİMİ ERTELENDİ!
26-07-2016 21:44
Google News

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), 26–28 Temmuz tarihlerinde 17 üniversitede yapılacak rektör adayı belirleme seçim tarihleri ertelendi. YÖK yetkililerinden alınan bilgiye göre, Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 11 Mayıs 2016 tarihli toplantısında 17 üniversitede 26–28 Temmuz'da yapılmasına karar verilen rektör adaylarını belirleme seçiminin daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelenmesi kararlaştırıldı.

ARALARINDA BATMAN DA VAR

Rektörlük seçim tarihi ertelenen üniversiteler, Ağrı İbrahim Çeçen, Ardahan, Artvin Çoruh, Bartın, Batman, Bitlis Eren, Çankırı Karatekin, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Karamanoğlu Mehmetbey, Kırklareli, Kilis 7 Aralık, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Osmaniye Korkut Ata, Siirt ve Yalova Üniversitelerinden oluşuyor.

7 ADAY İÇİN 170 AKADEMİSYEN OY KULLANACAKTI

Önceki gün Batman’da yapılması planlanan Rektörlük Seçimi’nde 170 akademisyen, 7 Rektör Adayı için sandık başına giderek oy kullanacaktı. YÖK tarafından ertelenen seçimin tarihi ise henüz bilinmiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete