EĞİTİM

RENKLİ KALEMLER GAZETESİ, ŞENLİKLE TANITILDI

HATİCE TÜRKAN, GAZETE KOÇLUĞU YAPMIŞTI

RENKLİ KALEMLER GAZETESİ, ŞENLİKLE TANITILDI
15-04-2019 18:18
Google News

Yapı Kredi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ortaklığı ile hayata geçirilen Renkli Kalemler’in Batman Etabı tamamlandı. 12 haftalık çalışmanın sonunda hazırlanan Renkli Kalemler Gazetesi, TEGV Batman Öğrenim Birimi’nde şenlikle tanıtıldı ve renklikalemler.org ‘da yayınlandı.

HATİCE TÜRKAN, GAZETE KOÇU OLDU

Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, projede Gazete Koçu olarak yer almış, TEGV’li çocuklara mesleğini tanıtırken, haber-röportaj yapmanın detaylarını anlatmıştı. Çocuklar, 12 hafta boyunca kurum ve STK ziyaretlerine çıktı, sanat ve spor haberleri yaptı, gazete tasarımı yaptı. Manşetinde Antik Şehir Hasankeyf’ten İzlenimler başlıklı habere yer verilen Renkli Kalemler Gazetesi’nde, Gazete Koçu Türkan’la yapılan söyleşi de yayımlandı.

GAZETELERİNİ, ŞENLİKLE TANITTILAR

8 sayfalık Renkli Kalemler Gazetesi, TEGV Batman Öğrenim Birimi’nde şenlikle kamuoyuna tanıtıldı. TEGV Batman Birimi Yöneticisi Dilber Atilla, Gönüllüler Gül Mirkan ve Ferit Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen şenliğe Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin de katıldı. Gazetenin hazırlanma sürecini içeren fotoğraflar, dev boyutta sergilendi, pasta kesimi yapıldı. Gazete çıkaran çocuklar, oynadıkları skeçle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Gazetenin hazırlanmasında çekilmiş karelerden oluşan fotoğraf çerçevelerini Vali Şahin, gazete koçu, gönüllüler ve minik gazetecilere takdim ederek, onları tebrik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete