SPOR

REŞİT KAYGU: "HEDEF GALİBİYET"

3. Lig 3. Grup takımlarından Petrolspor’un Genel Kaptanı Reşit Kaygu, Çine Madranspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

REŞİT KAYGU: "HEDEF GALİBİYET"
21-01-2016 20:38
Google News

Çatalcaspor karşında oynanan futbol ile dikkatleri üstüne çeken Kırmızı-beyazlılarda Çine Madranspor maçında tek hedef galibiyet. Yarın Aydına gideceklerini belirten Genel kaptan Reşit Kaygu, "Altımızdaki takımlarla farkı açmak için Çine Madranspor maçı bizim için hayati önem taşıyor. Sandıklıspor ve Çatalcaspor karşısında ki aynı başarılı futbolu Çine Madran karşısında sergileyerek kazanmak istiyoruz."dedi.

"PETROLSPOR LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEK"

Petrolspor Genel kaptanı Reşit Kaygu, 2015-2016 sezonunu sıralamada en iyi yerde bitireceklerini söyledi. Kaygu, Çine Madranspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımdaki olumlu gidişat ve birlikteliğin sevindirici olduğunu belirtti. Her maçı ayrı düşündüklerini dile getiren Kaygu, "İnşallah 2. yarıdaki çıkışımız sürecek. Bunun için çalışıyoruz. Yenmek için çalışıyoruz. Hep önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Bu şekilde bir politikamız var. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam ederiz. Petrolspor ligi en iyi yerde bitirecek" diye konuştu.

Aykut Karaman, Mehmet Yılmaz, ve Enes köylü, sakatlıklarının devam ettiğini belirten Kaygu, bu futbolcuların durumlarının maç günü belli olacağını söyledi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete