YAŞAM

Rewşan’ın konseri beğenildi

Ünlü Kürt sanatçı Rewşan Batman'da bulunan ve yeni açılan Necat Nasıroğlu Külliyesi içerisinde bulunan Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda coşkulu bir konser verdi.

Rewşan’ın konseri beğenildi
19-12-2023 11:46
19-12-2023 11:48
BATMAN
Google News

Batman'ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla yeni açılan ve içerisinde camii, kütüphane, taziye evi, gençlik merkezi, sergi alanı ve konferans salonu gibi sosyal donatı alanları bulunan Necat Nasıroğlu Külliyesi, ünlü Kürt sanatçı Rewşan’e kapılarını açarak düzenlenen ilk konsere imza attı. Külliyenin içinde yer alan Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, ünlü Kürt sanatçı Rewşan, coşkulu bir konserle Batmanlı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde gerçekleştirilen konser, bölgedeki sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Konser, aynı zamanda külliyede düzenlenen ilk etkinlik olma özelliği taşıdı. Rewşan, sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, sevilen şarkılarıyla dinleyicileri coşturdu. Sanatçı Rewşan, konser sonrasında yaptığı açıklamada, Batman'da böylesine özel bir mekânda sahne almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Rewşan, "Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin bu güzel salonunda ilk olarak konser vermek benim için çok özel bir deneyimdi. Batmanlı dostlarımızla buluşmak, müziğimizi onlarla paylaşmak gerçekten büyük bir mutluluk" dedi.

Rewşan, Batmanlı hayranlarına teşekkür ederken, gelecekte de benzer etkinliklere katkı sağlamak adına çalışmalara devam edeceğini ifade etti. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete