SPOR

RUHSUZLAR (MUSTAFA HARİÇ) MANGASI

Petrolspor : 3 Derincespor : 3

RUHSUZLAR (MUSTAFA HARİÇ) MANGASI
06-11-2016 23:39
Google News

Puna cetvelinde son sırada bulunan Derincespor’u sahasında yenemeyen Petrolsporlu futbolcular taraftara saç baş yoldurttu.

 

 

PETROLSPOR : Süleyman Canbulat??? Taner Arı? Onur Şirin? (Dk. 83 Bahri Ekinci?) Halil Aşut? Gökhan Ünver? Ramazan Kaya? Sezgin Bektaş? Enes Köylü? Burak Seres? (DK.90  Veli Torun?) Mustafa Aydoğdu**** Serhat Özyılmaz???

DERİNCESPOR : Emirhan Ergün** Deniz Durmuş** Onur Demir** Emre Kaba** Hakkı Türkay Atcı*** Aykut Köz* (DK.73 Cem Aktaş) Umut Utku Tekoğlu* (DK. 34 Samet Gül**) Ahmet Güney** (Dk.78 Zafer Doğan***) Raif Gündoğdu** Emre Kürküt*** Hasan Ali Durtuluk**** 

GOLLER : Dk. 10 ve 20 Mustafa Aydoğdu, Dk. 89 Gökhan Ünver (Petrolspor) Dk. 50 (Penaltı) ve Dk. 76 Hasan Ali Durtuluk, Dk. 90 Zafer Doğan

Ligde zor günler geçiren Petrolspor saha ve seyircisi önünde puan cetvelinin en alt sırasında bulunan Derincespor ile yenişemedi.

Vali Ahmet Deniz ve Petrolspor yönetimi ile birlikte çok sayıda sporseverin izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan Petrolspor 10. ve 20. dakikada Mustafa’nın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Galip duruma geçen Petrolspor’a karşılık yaşlı ve kilolu bir takım hüviyetinde olan Derincespor atak oynamaya başladı. İlk yarıda rakibine pozisyon vermeyen kırmızı –beyazlı ekip ilk yarısı 2-0 önde kapattı.

RUHSUZLAR SAHADA YOKTU

Karşılaşmanın 2. yarısına 2-0 önde başlayan Petrolspor Derincespor’un ataklarını kesmek için çaba sarfederken hata üstüne hata yaptı. 50. dakikada olmayan bir pozisyonda penaltı kazanan Derincespor skoru 2-1 yaptı. 51. dakikada Serhat’ın amatör bir futbolcunun yapmayacağı hareketi yapıp topu elle kesmeye çalışınca 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Petrolspor bocalamaya devam etti. Ve Derincespor’un sursuz atakları karşısında ne yaptıklarını bilmediler. 76. dakikada Derincespor’lu  Hasan Ali Durtuluk kendisinin ve takımının 2. golünü kaydedince skor 2-2 oldu. Petrolsporlular galibiyet için çaba sarfedemezken, Derincesporlular atak oynamaya devam etti. 89. dakikada Mustafa’nın asisti ile Gökhan Ünver takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetmesine rağmen, Petrolsporlu futbolcuların elleri ayakları birbirine dolanmaya devam ediyordu. 90. dakikada tüm hatlarıyla defans yapan takımın arasında Derincesporlu Zafer Doğan beraberlik golünü kaydetti. Ve karşılaşma 3-3 neticelendi. Petrolspor 10 maçta aldığı 9 puanla Puan çetvelinin 12. sırasında bulunurken, bu hafta sonu deplasmanda Çanakkalespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete