SPOR

Ruken, Avrupa Şampiyonasında

Almanya’da yapılan Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonasına katılan Batman Petrolspor Kulübü Sporcusu Milli Atlet Ruken Tek, bugün havayoluyla Münih’e gitti.

Ruken, Avrupa Şampiyonasında
17-08-2022 17:48
17-08-2022 17:49
Google News

Avrupa Şampiyonasında birbirinden zorlu rakipler ile karşılaşacak olan Ruken Tek, eleme grubundan çıkıp finalde yarışmak için çaba sarf edecek. (Adnan Ayaz)

 

18 ilden tenisçiler Batman’da yarıştı

Batman’da 11–16 Ağustos tarihleri arasında oynanan tenis şampiyonası sona erdi.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan Doğu ve Güneydoğu 18 Yaşı Altı Tenis Takım Şampiyonası, TPAO tenis kortlarında 6 farklı tenis sahasında oynandı. Müsabakalara 18 ilden 36 takım kız ve erkek takımı katıldı. Müsabakalarda dereceye giren ilk 2 takım, illerini İstanbul’da Eylül Ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

KIZLAR

1 – 1955 Batman Belediyespor Kulübü

2 – Bitlis Gençlik ve Spor Kulübü

3 – Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü

 ERKEKLER

1 – Ağrı Gençlik ve Spor Kulübü

2 – 76 Iğdır Belediye Spor Kulübü

3 – Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü

Dereceye giren takımlara ödüllerini TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İbrahim Rüzgâr, Turnuva Başhakemi Pınar Koçak, Tenis İl Temsilcisi Mehmet Özer, Gençlik ve Spor Şefi Gökhan Aslan, Belediye Spor Kompleksi Spor Şefi Levent Tan ve Federasyon Yetkilileri verdi.

BELEDİYENİN TENİSÇİLERİ BÜYÜLEDİ

1955 Batman Belediyespor Teniz Kız Takımı, Batman’da yapılan Doğu ve Güneydoğu 18 Yaşı Altı Tenis Takım Şampiyonasına damgasını vurdu. Turnuvada 1955 Batman Belediyespor Tenis Kadın Takımı şampiyon oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete