SİYASET

SAADET HEYETİ’NDEN 3 ARALIK ZİYARETİ

Saadet Partisi Kayapınar İlçe Başkanı Mahmut Altun, 3 Aralık Engelliler Günü’nde engelli bireyleri ziyaret etti. Başkan Altun’a, din âlimi yazarımız Fatih Yokuş da eşlik etti.

SAADET HEYETİ’NDEN 3 ARALIK ZİYARETİ
06-12-2020 14:24
Google News


Engelli derneklerini ziyaret eden Saadet Partisi Kayapınar İlçe Başkanı Mahmut Altun, derneklerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı, engellilere yönelik çalışmaların destekçisi olmaya hazır olduklarını belirtti. Vaksan Ayakkabı Atölyesi Umut Var Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Altun, engelli bireylere iş imkânı sunan ayakkabı imalatı atölyesini gezdi. Dernek Başkanı Levent Baykara, engellilerin istihdamına yönelik projelerinin devam edeceğini belirtirken, atölyede üretilen ürünleri Diyarbakır ve Batman’da satışa sunduklarını hatırlattı. başkan Altun, engelli bireylerle empati kurularak toplumda engellilere yönelik imkanların arttırılması gerektiğine dikkat çekti. 

ENGELLİLERİN ÜRETTİĞİ AYAKKABILAR, HER YERDE SATILMALI
Yazarımız Emekli İmam Fatih Yokuş da “Diyarbakırlı iş insanlarından talebim, Diyarbakır Ceylan AVM’de ve Batman’daki AVM’lerde Vaksan’a bir yer verilmesi ve engellilerin ürettiği ayakkabıların burada satılarak engelli kardeşlerimize imkân sağlanmasıdır” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete