GÜNDEM

SAADET PARTİSİ, O PAYLAŞIMLARI KINADI

Halk TV Eski Genel Yayın Yönetmeni ve Flash TV Eski Sunucusu Hakan Aygün'ün Kur’anı Kerim’in ayetleri ile ilgili yaptığı çirkin paylaşıma Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat tepki gösterdi.

SAADET PARTİSİ, O PAYLAŞIMLARI KINADI
03-04-2020 16:06
Google News

 

Fırat “Dünyanın büyük bir endişe içerisinde büyük bir felaketle karşı Karşıya olduğu, toplumun her zamanınkinden daha çok birbirine ihtiyacı olduğu bir dönemde, Hakan Aygün gibi densiz ve hastalıklı beyinlerin ortaya çıkması doğaldır. Çünkü bugün Dünyanın başına bela olan corona illetinin çıkış sebeplerinden biri de hiç şüphesiz yeryüzündeki bu örümcek kafalıların Rabbimize olan isyanlarındandır. Bir yandan bilim adamları bir şeyler yapmaya çalışırken.
Öte yandan başta İslam alemi olmak üzere diğer dinlerin mensupları da bu gün tek çıkış ve çare olarak Kuran’ın çevresinde   toplanarak insanlığı kasıp kavuran bu hastalığa bir mucize beklerken,Kuran’ı diline dolayarak alay eden bu edepsize yargı önünde kutsal kitabımıza yaptığı çirkin hakaretlerden dolayı haddi bildirilmelidir.
Hiç kimsenin inancı,düşüncesi bizi ilgilendirmez .Ama yüce kitabımızı böyle alaya alanlara da asla müsamaha gösteremeyiz. Kendini toplumda ilerici, çağdaş sözüm ona aydın olarak lanse eden Hakan Akgün gibi saygısızları, Müslümanların en kutsal değeri olan Kuranı Kerime yaptığı bu hakareti şiddetle protesto ediyor ve kınıyorum”
dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete