SİYASET

Saadet’te yılın son divanı…

Saadet Partisi, 2022 yılının son genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Saadet’te yılın son divanı…
26-12-2022 16:00
26-12-2022 13:58
BATMAN
Google News

GİK Üyesi ve 1 Bölge Başkanı Avukat İbrahim Yıldız, İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz’un katıldığı toplantıda ülke gündemine ilişkin konular ele alındı. İl Başkanı Fırat “Türkiye’nin ve insanımızın bir gerçek gündemleri var, bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemler var. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz.

İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız.

Ekonominin hali ortada. Adalet konusundaki sıkıntılarımız hepimizin malumu. Mağdurlar ordusunun feryadı, milyonların hak ve hukuk talebi arş-ı Ala’ya ulaştı. Eğitim deseniz ayrı bir keşmekeş, sağlık deseniz hakeza yine öyle.

Dış politika, tarım, sanayi, her alanda büyük problemlerle karşı karşıyayız. Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek yola çıkmış Millî Görüş Hareketinin Temsilcileri olarak bizlerin ahlak anlayışı, birkaç konuya indirgenecek bir anlayış değildir, hayatın tümünü kapsayan bir anlayış, bir yaşam tarzıdır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete