GÜNDEM

SABRİ ÖZDEMİR; “BATSO SEÇİMLERİNDE MEHMET EKİNCİ’Yİ DESTEKLİYORUZ”

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Sabri Özdemir, İHD, SES, TMMOB Petrol İş, Genel İş, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Kahveciler Odası, Eğitim Sen, Sanayi Kooperatifleri, demokratik kitle örgütleri, bazı işadamları, sanayiciler, eczacılar ve bazı siyasi parti temsilcileri, BATSO seçimlerinde İşadamı Mehmet Ekinci’yi desteklediğini açıkladı.

SABRİ ÖZDEMİR; “BATSO SEÇİMLERİNDE MEHMET EKİNCİ’Yİ DESTEKLİYORUZ”
11-03-2018 23:39
Google News

“BATSO, SADECE ARŞİV TUTAN ODA OLMAMALI”

BATSO Seçimlerine Değişim Grubu ile hazırlanan Ekinci, Atlıhan Park Otel’de basın toplantısı düzenledi. Destekçilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Ekinci “Değişim şiarıyla yola çıktık. Ticaret Odası, kendi varlık nedeni ve kuruluş yasasına uygun yönetilmiyor. Bu odayı kendi varlık nedeni ve kuruluş amacına hizmet eden bir kurum haline getirmek istiyoruz. Hiç bir kişi ve zümrenin sultasında kalmasın. Sadece arşiv tutan, kırtasiyecilik yapan, vergi toplayan, sorgulanmayan bir kurumdan ibaret kalmasına itiraz ediyoruz” dedi.

“MESLEK GRUBU SAYISINI 23’E ÇIKARACAĞIZ”

Hedeflerinden bahseden Ekinci “Sanayici ve iş adamlarımızın, 21.yy. global ufkuyla buluşmasına köprü olan bir kurum haline getireceğiz. Çoğulcu, katılımcı, şeffaf, demokratik ilkeler temelinde hazırladığımız stratejik planımızı ilk 3 ayda hayata geçireceğiz. Sadece kendilerinin yeniden seçilmesine hizmet etmeye göre ayarlanmış meslek gruplarını yeniden düzenleyerek bu grupları 7'den 23'e çıkaracağız” dedi. Toplantıya katılan görevden uzaklaştırılmış Belediye Başkanı Sabri Özdemir de “BATSO seçimlerinde Değişim Grubu öncülüğünde Mehmet Ekinci arkadaşımızı destekliyoruz” (İdris Ekinci)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete