GÜNDEM

SABRİ ÖZDEMİR SERBEST BIRAKILDI

PKK şehir yapılanmasına yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi tutuklandı, aralarında görevden uzaklaştırılan Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir’in de bulunduğu 15 kişi ise serbest bırakıldı.

SABRİ ÖZDEMİR SERBEST BIRAKILDI
28-05-2021 10:09
BATMAN
Google News

5 İLDE EŞZAMANLI OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

Diyarbakır merkezli 5 ilde PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheliden, HDP’nin il ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 16'sı tutuklandı.

SABRİ ÖZDEMİR SERBEST BIRAKILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, 34 kişi hakkında arama kararı çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince 24 Mayıs'ta Diyarbakır merkez ile Kulp ve Silvan ilçeleri, İstanbul, Batman, Antalya ve Tunceli'de belirlenen adreslere eşzamanlı operasyon düzenlendi, 31 şüpheli gözaltına alındı. Sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, HDP'nin bazı il ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 16'sı tutuklandı. Batman Belediye Eski Başkanı Sabri Özdemir ve HDP Diyarbakır Eski İl Başkanı Cabbar Leygara'nın da aralarında olduğu 15 kişi, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete