GÜNDEM

SAÇ UZMANLARI BATMAN’DA ŞOV YAPTI

Saç bakım, renklendirme ve şekillendirme markası La Perlla ve Bioness, Batman’a çıkarma yaptı.

SAÇ UZMANLARI BATMAN’DA ŞOV YAPTI
10-01-2018 21:40
Google News

DEV KADRO, BATMAN’A GELDİ

La Perlla ve Biones Batman İl Bayi Temsilcisi Ömer Güzel, dev bir organizasyona imza attı. 2 gün süren etkinliklere Topuz Eğitmeni Muhittin Yuşan, Renklendirme Eğitmeni Olcay Kurt, Türban Tasarım Uzmanı Sabiha Altıntop, Profesyonel Makyaj Uzmanı Tuba Subaşı, Eğitmen Ramazan Çulha, Bioness Boya Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Başhan ve La Perlla Saç Bakım Ürünleri Firma Ceo’su Rıza Koç katıldı.

GÜZEL ÇİFTİ, PROGRAMA V SAHİPLİĞİ YAPTI

Batman ve bölge illerinden kadın-erkek kuaförleri ve güzellik merkezi temsilcilerinin yer aldığı etkinlikte salon eğitimleri, bilgi paylaşımı ve birebir eğitimler gerçekleştirildi. İl Bayi Temsilcisi Ömer Güzel ve Eşi Ebru Güzel’in ev sahipliği yaptığı program, Batman Mezopotamya Otel’de düzenlendi.

ŞOV YAPTILAR

2 gün boyunca Batman’da konaklayan La Perlla ve Bioness Uzmanları, saç boyama, renklendirme, topuz, türban ve makyaj işlemlerinde adeta şov yaptı. La Perlla ve Bioness ürünlerinin kullanıldığı işlemler, kadın-erkek kuaförleri tarafından ilgiyle izlendi. La Perlla ve Biones Batman İl Bayi Temsilcisi Ömer Güzel, programa katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete