GÜNDEM

SACH ÇOK İDDİALI

Sach Kadın Kuaförü, Gültepe Mahallesi Su Parkı karşısı Cafe Ste yanında kadınları ağırlamaya devam ediyor.

SACH ÇOK İDDİALI
30-10-2019 17:37
Google News

 

YAPTIĞIMIZ İŞLEMLERDE İDDİALIYIZ
Ramazan İlhan tarafından işletilen Sach Kuaför, 200 metrekare alanda, ağda, saç renklendirme ve şekillendirme, gelin başı, nişan başı, türban, yüz ve cilt pelengi, manikür-pedikür işlemleri ile başarısından söz ettiriyor. Bioness marka boyalarla saçı yıpratmadan renklendiren Ramazan ilhan, 7 kişilik güçlü kadrosu ile memnuniyeti üst noktada tutuyor. Para kazanmaktan önce memnuniyet yaratma gayesi ile hizmet verdiklerini belirten ilhan “Saç kesim ve renklendirmede iddialıyız. Perma ve Brezilya Fönü yapıyoruz. Tüm renklendirme ve şekillendirme işlemlerini, saççı yıpratmadan yapıyoruz. Bitkisel içerikli, boya sektörünün zirve ismi Bioness’le çalışıyoruz” dedi.
EĞİTİM VERİYOR, EĞİTİM ALIYORUZ
İşletme Sahibi Ramazan ilhan, yurtiçi ve yurtdışında önemli eğitimlere katıldıklarını, aynı zamanda Batman’da da eğitim verdiklerini belirtiyor. Makyaj kurslarının devam ettiğini belirten İlhan “Öğrenmekten hiçbir zaman vazgeçmeden, değişen ve dönüşen modaya göre kendimizi her geçen gün yenileyerek işimizi yapıyoruz. Bu yüzden sık sık eğitimler alıyoruz. Batman’da da meslektaşlarımıza ve mesleğe meraklı insanlara eğitimler veriyoruz” dedi.
SEKTÖRÜN ARANAN İSMİ MERYEM HANIM BURADA
Kuaför sektörünün manikür-pedikürde aranan ismi Meryem Sönük da Sach Kuaför’de. El ve ayak bakımını profesyonelce yapan ve bu alanda marka isim haline gelen Meryem “Manikür-Pedikürde rakip tanımıyorum. El ve ayak bakımını başarıyla yaparak müşteri memnuniyetini üst noktaya taşıyorum. El ve ayak bakımı, lüks değil, ihtiyaçtır. Çünkü sağlık, el ve ayaktan başlar. Bu yüzden herkese manikür ve pediküre bekliyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete