SPOR

SADAK, 2. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU

7–10 Mayıs tarihleri arasında İran’ın Başkenti Tahran’da yapılan Dünya Büyükler İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasında 60 kiloda Petrolsporlu Sinan Sadak, dünya şampiyonu oldu.

SADAK, 2. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU
11-05-2016 20:54
Google News

Turnuvada rakiplerini yenerek finale yükselen Sadak, finalde İranlı rakibini yenerek 2. kez dünya şampiyonu oldu. Sadak’ın şampiyonluğu, Petrolspor Kulübü ve Batman Üniversitesi’nde sevinçle karşılandı. İyi imkânlarla Petrolspordan Adana Ceyhanspor Kulübüne transfer olan Sadak “Petrolspor Kulübünden ayrılmak istemiyordum. Ama ben profesyonel bir sporcuyum. Yarınlarımı düşünerek Adana’nın teklifini kabul ettim. Bu başarıyı daha önce forma giydiğim Petrolspor ve eğitim hayatımı sürdürdüğüm Batman Üniversitesine armağan ediyorum” dedi.

“SADAK İLE GURUR DUYDUK”

İran’da güreş müsabakalarında dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’ı kutlayan Petrolspor Kulüp Başkanı ve TP Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın “Yıllarca kulübümüzde birçok başarıya imza atan eski sporcumuz Sinan Sadak’ın 2. kez dünya şampiyonu olması bizi oldukça sevindirdi” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete