SİYASET

SAĞLIK ALANINDA NELER YAŞANIYOR?

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Batman’da sağlık alanında yaşanan sorunlara ilişkin basın açıklaması yayımladı.

SAĞLIK ALANINDA NELER YAŞANIYOR?
01-07-2021 11:23
BATMAN
Google News

Çelik “Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sadece acil sağlık hizmeti veriliyor. Pandemi dışında yapılan ameliyatlar ve cerrahi işlemler için hastalar, özel hastanelere mahkûm ediliyor. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10–12 civarı hekim, istifa dilekçelerini idareye iletmiş. Yoğun bakım servisinde oluşan enfeksiyon sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ilgililer hakkında gerekli işlemler başlatıldı mı? Sağlık Müdürlüğü ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi neden uyumlu çalışamıyor? Eğitim ve Araştırma Hastanesinde röntgen vb cihazlar neden halen eksik? Göz Hastalıklarına neden 6 aydan önce randevu alınamıyor? Hastane Yönetiminde yer alacak kişiler nasıl seçiliyor? Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yemek ihalesi neden yapılamıyor? Alınan demirbaşların çoğunun, DMO’da komisyon kurulmadan ve gerekli araştırma yapılmadan alınması için hastanelere kim baskı yaptı? Eğitim ve Araştırma Hastanesinde neden endokrin doktoru yok? İluh Devlet Hastanesinin bakım ve onarımı neden yapılmadı, ihaleyi yapanlar hakkında gerekli işlemler başlatıldı mı?” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Abdusselam Ay
Abdusselam Ay 3 yıl önce
3 Ayı 20 ben belfıgı gecırdım hastaneye gıittim hekımler mudahele etmedı ve fıtığim orda patladı ve bacaklarım felç odu ve bıze dediler. 20 nisana kadar amelyat yok dediler bızı kaderımize biraktilar becburen dunya hastane gittim amelyat oldum amabacaklarım felç olmuştu be1 ay orda fızık tedavisı gordum halada felçliyim. 4aydır çalişamiyorum ne uapacahim bılmıyorum
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete