SAĞLIK

SAĞLIK BAKANI, BATMANLI ANNE VE KIZI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Batman’da kızının koronavirüs aşısını yapan hemşireyi, sosyal medya hesabında paylaştı.

SAĞLIK BAKANI, BATMANLI ANNE VE KIZI PAYLAŞTI
01-07-2021 16:50
BATMAN
Google News

DOKTOR OLMAK İSTEYEN KIZINA AŞI YAPTI

Batman’da bir alışveriş merkezinde aşı standı kuruldu. Stantta görev alan Esma Hemşire, kızının aşısını yaparken objektiflere poz verdi. Esma Hemşire ile kızının fotoğrafını twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Koca “Doktor olmak isteyen kızının ilk doz aşısını hemşire annesi yaptı. Esma 18 yaşında. Annesi Meral Hanım, Batman 112 acilde çalışıyor. Anne kızı buluşturan, yerinde aşı uygulamasında bir AVM idi. Esma, sağlık çalışanları olarak seni aramıza bekliyoruz. Hiç yabancılık çekmeyeceksin” ifadelerini kullandı.

HEMŞİRE ANNE KONUŞTU

18 yaşındaki kızı Esma Erdem’in aşısını yapan Hemşire Meral Erdem “Kızım, 4 gün önce 18 yaşına girdi. Aşı sırası e-nabız’a düştü. AVM’de aşı standında görevli olduğum için geldi, kendi ellerimle aşıladım. İnşallah şifa olur. Sayın bakanımıza da ilgisi için çok teşekkür ederim. Daha önce bu tür fotoğraflar paylaştığını görüyordum, çok hoşuma gidiyordu. Ben de kendisine ilettim. Duyarsız kalmadı ve paylaştı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete