GÜNDEM

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

BATMAN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ Batman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticiliği İşletme Hakkının Kiraya Verilmesine İlişkin İhale İlanı

SAĞLIK BAKANLIĞI  TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
12-04-2016 20:49
Google News

S.No

Taşınmaz Numarası

Tapu Kaydı Mahalle/Köy

İşletme Hakkı Verilecek Yer

Pafta/Ada/ Parsel No

Cinsi

İşletme Hakkı Verilecek

Yerin Yüzölçümü (m2)

İşletme Hakkı Verilecek

Yerin Kullanım Amacı

İlk Yıl Tahmini İşletme Hakkı Bedeli (TL)

Geçici Teminat (TL)

İhale Gün ve Saati

1

72010102712

İluh mahallesi

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

20k2d./210

   Hastane

5,5 m2

   Büfe

 5.100,00 TL

  2.040,00 TL

  25.04.2016-10:00

  1. Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malların bünyesinde bulunan Büfe, Kafeterya ve çay ocaklarının işletme hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizalarında belirtilen gün ve saatte Batman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İhale Odası toplanacak Komisyon huzurunda kiraya verilmek üzere ihaleleri yapılacaktır.
  2. İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale saatine kadar;
    1. Geçici teminatı, (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya katılım bankaları­nın verecekleri süresiz teminat mektupları, (Teminat Mektuplarının limit içi süre­siz ve tevit yazısı ile birlikte getirilmesi gerekir) Hazine Müsteşarlığınca ihraç edi­len Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri;
    2. Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi, (İkametgah Belgesi)
    3. Tebligat için Türkiye'de adres gösteren belgeyi,
    4. Cumhuriyet Başsavcılığından alınacak sabıka kaydı belgesini,
    5. Gerçek kişilerin T.C kimlik numarasını bildirmeleri ve Nüfus cüzdan suretle­rini vermeleri; (Aslı İhale sırasında ibraz edilecektir.), Tüzel kişilerin ise vergi kim­lik numaralarını bildirmeleri, Özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bu­lunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicile kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edil­miş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yuka­rıda (a) ve (c bentlerinde ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya tek­lifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi, ihale saatine kadar ihale komisyonu başkanlığına vermeleri zorunludur.
  3. İhaleye ait şartname mesai saatleri içinde Batman Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Satınalma Odasında bedelsiz olarak görülebilir.
  4. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar komisyon baş­kanlığına ulaşması şarttır.
  5. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon bir sorumluluk kabul etmez.
  6. Ödenmesi gereken Vergi, Resim, Harç ile benzeri yükümlülükler müşteriye aittir.
  7. İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete