GÜNDEM

SAĞLIK KONGRESİNE KATILANLAR YARGI ÖNÜNE ÇIKTI!

Batman'da düzenlenen "Kürdistan Sağlık Kongresi" nedeniyle 13 kişi hakkında "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşlerine muhalefet etmek" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması görüldü.

SAĞLIK KONGRESİNE KATILANLAR YARGI ÖNÜNE ÇIKTI!
06-06-2014 20:18
Google News

Batman 2. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya yargılanan STÖ temsilcileri ve avukatların yanı sıra, SES Genel Başkanı Gönül Erden, SES Batman, Diyarbakır ve Siirt Şube yöneticileri de izleyici olarak katıldı. Duruşmada iddianamenin okunmasının ardından savunmalara geçildi.

REKLÂM AJANSINA DA DAVA AÇILMIŞ!

Kongre afişlerini hazırladıkları gerekçesiyle hakkında dava açılan Naturel Reklam Şirketi Batman Müdürü Bülent Deniz de kongrenin içeriği ile herhangi bir bağlantısı ve ilgisi olmadığını, açılan davanın da hukuki olmadığını belirtti. Savunma yapan Avukat Demirhan Demir ise, düzenlenen kongrenin şiddet içermeyen, kamu malına zarar vermeyen ve içeriğinin tamamen barışçıl geçtiğini hatırlatarak, kongrede herhangi bir yasa dışı suç unsuru işlenmediğini belirtti. Avukatların savunmasının ardından hakim, duruşmayı 12 Eylül tarihine erteledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete