GÜNDEM

Sağlık Mahallesi sil baştan…

Kadın muhtarın görev yaptığı Sağlık Mahallesi’nde su ve doğalgaz hattı çalışmalarından sonra asfalt çalışmaları yoğunlaştı.

Sağlık Mahallesi sil baştan…
01-08-2022 16:26
01-08-2022 16:41
BATMAN
Google News

SAĞLIK MAHALLESİ, YENİ BİR YÜZE KAVUŞUYOR

Batman Belediyesi, şehrin modernizasyonunu sağlama hedefiyle mahallelerde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ederken, Sağlık Mahallesi yeni bir yüze kavuşuyor. Elektrik hatlarının yeraltına alındığı ve direklerin ortadan kaldırıldığı Sağlık Mahallesinde su boru hattı yenilendi, doğalgazın ulaştığı sokak sayısı arttı. Ramazan Bayramı ile birlikte Batman Belediyesinin Sağlık Mahallesinde startını verdiği yol ve kaldırım çalışmaları ise mesai gözetmeksizin devam ediyor. Ekipler, hafta içi ve hafta sonu gözetmeksizin mahallenin sokaklarını asfaltlamaya devam ediyor.

MUHTAR DA ELİNDE KÜREKLE ÇALIŞTI

Mahalle Muhtarı Fatma Türkan, belediye fen ekipleriyle kurduğu koordinasyon sayesinde çalışmaları hızlandırdı. Altyapı çalışması, doğalgaz ve kanalizasyon çalışmalarının ardından mahallede üst yapı çalışmaları yoğunluk kazandı. Çalışmalar kapsamında eski elektrik direkleri söküldü, elektrik panoları yenilendi, kanalizasyon kapakları yenilendi ve asfalt çalışmaları başladı. Batman Belediyesi Fen Ekiplerinin özverili temposu kapsamında eline kürek alarak çalışmalara eşlik eden Muhtar Türkan “Mahallemizde ciddi bir değişim dönüşüm yaşanıyor. Valilik ve Belediyenin desteği, hayırseverlerin katkısıyla mahallemize modern bir taziye evi kazandırdık. Mahallemize anaokulu kazandırmak için Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile harekete geçtik. Sıcak yaz günlerini ise mahallemize bakım yaparak geçiriyoruz. Desteklerinden ötürü Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ekrem Canalp ve Belediye Yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete