GÜNDEM

SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNDE VURGUN İDDİASI

Sağlık Bakanlığının, aralarında Batmanın da bulunduğu 30 ilde soruşturma başlattığı ve müfettiş raporlarının ancak 3 aya kadar yazılabileceği öğrenildi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNDE VURGUN İDDİASI
16-09-2020 19:30
Google News

 

İddialara göre Sağlık Bakanlığı, aralarında Batman’ın da bulunduğu 30 ilin Sağlık Müdürlükleri hakkında soruşturma başlattı. Sağlık Müdürlüklerinde görev yapan personellerin karıştığı yolsuzluk iddiasıyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, adli sürecin suçun somutlaşmasıyla başlayacağı ifade edildi. Yolsuzlukla suçlanan personellerin, emeklilik ya da tayin taleplerinin dikkate alınmayacağı belirtildi. 

3-4 MİLYON TL’LİK VURGUNDAN BAHSEDİLİYOR
Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri, konu soruşturma aşamasında olduğu için açıklama yapmak istemediklerini belirtirken, soruşturma raporları Batman’a ulaştıktan sonra adli sürecin başlayacağını söyledi. Yolsuzluk söylentilerinin kurum içinde yayılmasından sonra iddiaya maruz kalan personelden bazılarının izne ayrıldığı öne sürüldü. Sağlık Bakanlığının yürüttüğü ve aralarında ilimizin de bulunduğu yolsuzluk soruşturmasında araştırılacak paranın 3–4 milyon TL olduğu ifade edildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete