EĞİTİM

SAĞLIK MÜDÜRÜ SÜNGER, SONSÖZ’Ü AĞIRLADI

Batman Sonsöz Gazetesi, Bakanlık tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Uzm. Dr. Osman Sünger’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

SAĞLIK MÜDÜRÜ SÜNGER, SONSÖZ’Ü AĞIRLADI
01-11-2017 21:15
Google News

“TEMEL HEDEFİMİZ HİZMET” 
Gazete Sahibi Ercan Atay ve Köşe Yazarlarını ağırlayan İl Müdürü Sünger “Sağlık anlamında Batman’da güzel hizmetler veriliyor. Bölge Hastane’sinde by-pass ameliyatı yapılıyor. Her merkezde yapılabilecek bir ameliyat değil bu. İnsanlar daha önce bu ameliyat için başka şehirlere giderdi. Tıbbi kaliteyi yükselterek insanlarımızın kendi memleketlerinde sağlık hizmeti almasını sağlayacağız. Temel hedefimiz bu” dedi.
İNŞAATI DURAN HASTANENİN İHALESİ YAKINDA…
İhale aşamasında olan yeni devlet hastanesinin yatak sayısını arttırmayı istediklerini belirten Sünger “İhale aşamasındaki hastane projesi, 200 yatak olarak planlandı. 400 yatak, henüz kesinleşmedi. Bunun için uğraşıyoruz. Kadın Doğum Hastanesinin inşaatı durmuş vaziyette. İhalesi, yakın zamanda yapılacak. Sağlıkta tekrar eski sisteme geçildi. Üç başlılık, ortadan kaldırıldı. Bundan sonra hizmetler, tek merkezden yönetilecek. Amacımız, kendi memleketimize memlekete hizmet etmek” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete