EĞİTİM

SAĞLIK, SAHADA

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, toplumun sağlık okuryazarlığını artırmak, toplumda sağlık bilincini oluşturmak, sağlık hizmetlerine erişim konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, okullar, mahalleler ve çarşı, pazarlarda vatandaşlara yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

SAĞLIK, SAHADA
08-10-2018 22:36
Google News

Eğitim ekipleri, çocuk ihmal ve istismarı, ergenlik dönemi ve genel hijyen, madde bağımlılığı ve tedavisi, obezite-beslenme, fiziksel aktivite, teknoloji bağımlılığı, sağlıklı beslenme, kahvaltının önemi, ağız ve diş sağlığı, sağlık okuryazarlığı ve tedavisi, diyabet gibi konularda farkındalık eğitimlerini merkez ve ilçelerde aralıksız sürdürüyor. Sağlık alanında sağlıklı bir toplum için büyük bir gayret ve özveriyle çalışan eğitim ekipleri vatandaşlar tarafından takdir görmektedir.

ÖĞRENCİLERE KUDUZ EĞİTİMİ

İl Sağlık Müdürlüğü, eğitim programlarını sürdürürken, bu hafta kuduz konusu ele alındı. Kuruma bağlı ekipler, öğrencilere kuduz ile ilgili eğitim verdi. Beşiri Ekibinden Dr. Hamza Arı, öğrencilere kuduz ile ilgili eğitim verdi, kuduzdan korunmanın yolları ve tedavi için neler yapılması gerektiğini anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete