GÜNDEM

Sağlık’tan öğrencilere eğitim

Batman Belediyesi, sosyal ve halk sağlığı kapsamında başlattığı eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Sağlık’tan öğrencilere eğitim
28-10-2023 04:44
28-10-2023 16:45
Google News

Kadınlara yönelik başlattığı sağlıklı yaşam çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile müşterek bir çalışmaya daha imza attı. Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan obezite ile mücadele ve teknoloji bağımlılığının önüne geçmek amacıyla Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, Hürriyet Ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Diyetisyen Pelda Tüzün ve Psikolog Ahmet Sütçü, yaklaşık 100 öğrenciyi; ‘Sağlıklı Beslenme’, ‘Teknoloji Bağımlılığı’ ve ‘Akran Zorbalığı’ konuları hakkında bilgilendirdi.

Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Tahir Yarba, ortaokul çağındaki öğrenciler arasında akran zorbalığını önlemek, farkındalık yaratmak, empati geliştirmek ve çocukların ekran karşısında geçirdikleri sürenin giderek uzaması ile birlikte, yaşına uygun olmayan internet sitelerinde vakit geçirmesinin önlenmesi amacıyla bilgilendirme amaçlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete