EĞİTİM

SAĞLIKÇILAR, KARİYERLERİNİ ANLATTILAR

Batman Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ‘Kariyer Günleri’ paneline Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, Batman Bölge devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Ercan Seven, Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Hüseyin Güzel ve Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci öğrencilerle kariyer günleri kapsamında söyleşi yaptı.

SAĞLIKÇILAR, KARİYERLERİNİ ANLATTILAR
10-05-2018 16:48
Google News

Batman Piri Reis Teknik Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerine meslekleri daha iyi tanıyabilmeleri, meslek seçiminde doğru karar vermeleri, başarılı olmak için deneyimlerden yararlanabilmeleri, ileriki hayatlarına daha doğru karar vermelerini sağlamak için kendi eğitim ve kariyer planlamasında nelerin önemli olduğunu anlatırken, öğrenciler de öğrenmek istediklerini sorular sorarak öğrendi.

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç üniversitede tercihin çok önemli olduğunu, öğrencilerimizin eğitim göreceği üniversite ve bölümleri seçerken bilinçli tercihte bulunmalarının önemine dikkat çekti. Hınç, “İnsanlar ya sevdiği mesleği yapmalı ya da yaptığı mesleği sevmelidir. Gençlerimizin sevdiği mesleği, sevdiği işi tercih etmesi memleketimizin bekası ve geleceği açısından da çok önemlidir.” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete