ESNAF HABERLERİ

Sağlıklı yaşamın adresi: Perifit

Batman'da Safir Plaza 6. katta hizmet veren Perifit Stüdyo son teknoloji cihazlarla çok hızlı kilo vererek zamandan tasarruf yaparken, kullandığı fizik tedavi cihazları ile vücuttaki birçok sorunun giderilmesine yardımcı oluyor.

Sağlıklı yaşamın adresi: Perifit
30-01-2024 00:46
29-01-2024 22:47
Google News

Eliz Güneş’in yönettiği Perifit Stüdyo, Polonya’dan getirilen vaculife ve slimrool cihazları ile kilo verdirirken, sırt ve bel ağrılarını gideriyor, varis ve selülitleri azaltırken, cilde canlılık ve parlaklık kazandırıyor.

ÜCRETSİZ DENEME ŞANSI…

Kadın ve erkeklere yönelik hizmet veren Perifit, müşterilerine ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Güneş, “Batman’da 4 yıldır hizmet veren cihazları sadece Perifit’e ait başka şubesi yok.  Vakum ve İnfrared teknolojisini birleştiren bu eşsiz egzersiz aleti geleneksel egzersiz aletlerine göre 8 kat fazla kalori harcamanızı sağlar. Selülit tedavisi ve yağ yakımında sonuçları ispatlanmış tek cihazdır. Yağları parçalayarak vücuttan atılımını sağlar. Kollajen dokuyu artırarak cildinizi yeniler ve pürüzsüz hale getirir. HDLs (iyi kolesterol) yi artırarak kalp krizi riskini azaltır. Kemik yoğunluğunu artırarak gümlendirir. Cildinizi canlandırır, güzellik verir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Stresten arınmanızı sağlar. 20 seansta 7 ile 20 kg arasında kilo verebilirsiniz. Kilo vermenin yanı sıra vücudunu şekillendirmek isteyen, kas dokusunu artırmak isteyen, tüm vücut veya bölgesel şikâyetleri olan herkes gelebilir” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete