SPOR

"SAHAMIZDA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

"SAHAMIZDA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

"SAHAMIZDA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"
13-11-2014 18:04
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Petrolspor’un Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, sahalarında oynayacakları müsabakalarda kayıp yaşamak istemediklerini belirtti.

Alpaslan, yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahasında oynayacakları Lider Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak, 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Ligin en üstünde yer alan bir ekiple karşılaşacaklarını vurgulayan Alpaslan, "Bu gibi maçlar biraz zorlu olur. Biz takım olarak ivedilikle puan almamız gerekiyor. Biz sahamızda kayıp yaşamak istemiyoruz." dedi.

Alpaslan, ligde birçok takımın birbirlerine eşit yerlerde olduğunu, denk mücadeleler verdiklerini vurgulayarak, kendilerinin de daha iyi yerlerde olabilmeleri için galibiyet elde etmeleri gerektiğini kaydetti. Alpaslan, Pazar günü saat 13.00’de oynanacak maç için sporsevenlere destek çağrısında bulundu.

EMRE AKTAŞ KADRO DIŞI

Sezon başında Petrolspor’a büyük ümitlerle transfer edilen ve takım kaptanlığına getirilen Emre Aktaş, idmanlarda gösterdiği disiplinsiz ve takım bütünlüğüne zarar verecek davranışlarından dolayı, teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Aktaş, yardımcı antrenör Cengizhan Köksal nezaretinde idmanlara devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?