SPOR

ŞAHAN: “MESELE ‘BİZ’ OLMAK”

Spor Toto 3. Lig takımlarından Petrolspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Mehmet Şahan, futbolda başarının birleşerek geldiğinin altını çizdi.

ŞAHAN: “MESELE ‘BİZ’ OLMAK”
05-06-2014 20:35
Google News

Batman’ı ve gruptaki takımları tanıdığını ifade eden Şahan, “Önemli olan meseleyi benimsemek. Başarı böyle gelir. Petrolspor’u şehir olarak benimsediğimizde başarı daha kolay gelecektir. Mesele ‘Biz’ olmaktır.”dedi.

Başarılı olabilmek için çok çalışacaklarını anlatan Mehmet Şahan, mevcut kadroyu dağıtmayacaklarını belirtti. İdeal kadrolarının içerisine 5 ya da 6 transfer yapmak istediklerini belirten Şahan, “Koşan, yardımlaşan, kazanmayı isteyen, cesur oynayan bir takım oluşturmak için transfer komitemiz ile birlikte çaba sarf ediyoruz. Önümüzdeki sezon iyi mücadele eden, tempolu oynayan, rakibe göre topla daha fazla oynayan, sonuna kadar kazanmayı isteyen bir takım olmak istiyoruz.”diye konuştu.

İLK 5’TE OLMALIYIZ

Sezon başı kampın çok önemli olduğunu belirten Şahan, “Hazırlıklarımızı 2 etap şeklinde yapacağız. Isparta Davraz’da kondisyon ağırlıklı çalışacağız. Sezon başı konsantrasyonu sağlamak gerek. Fiziksel olarak hazırlanmanın yanı sıra mental olarak lige hazırlanmak da çok önemli. Takımın etrafında kenetlenilmesi için sürekli ilk 5’te ve zirve yarışı içerisinde olmamız gerek. Uzun süre ligi böyle götürmemiz halinde Batman, şehri de yanımızda olur.”dedi.

TRİBÜNLER DOLMALI

Batman sporseverleri ve Yarasalar taraftar grubunu tanıdığının altını çizen Şahan, “Batman futbolu seven ve başarıya aç bir şehir. Camia birleşip, tribünlerin dolu olması halinde sahadaki futbolun kalitesi artacaktır. Batman’a gelen takımlar da baskı altına girecektir.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete