SPOR

ŞAHAN, YARDIMCILARINI BELİRLEDİ

Petrolspor teknik direktörlüğüne getirilen Mehmet Şahan, yardımcılarını belirledi.

ŞAHAN, YARDIMCILARINI BELİRLEDİ
10-06-2014 19:59
Google News

İç ve dış transfer çalışmalarını birlikte yürüten Petrolspor, teknik direktör Mehmet Şahan’ın yardımcılarını belirledi. Teknik direktör Mehmet Şahan’ın yardımcılığına Cengizhan Köksal getirilirken, kaleci antrenörlüğüne ise Erol Bilir getirildi. Kondisyoner arayışları içinde olduklarını da belirten Petrolspor yönetimi, prensipte anlaşmaya vardıkları ismi önümüzdeki hafta açıklayacaklarını söyledi.

İLK İMZA BUGÜN…

İç ve dış transfer çalışmalarını birlikte yürüten Petrolspor, ilk resmi transferini bugün yapacak. Darıcaspor’dan anlaşmaya vardıkları futbolcunun ismini açıklamayan Petrolspor yönetimi, bugün yapacakları son görüşmeden sonra yeni futbolcu ile sözleşme imzalayacak.

KAMP TARİHİ 14 TEMMUZ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kamp yerini Isparta Davraz olarak açıklayan Kırmızı-Beyazlı takım 14 Temmuz’da kampa girecek.

Petrolspor transfer komitesi başkanı Volkan Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada “Isparta Davraz’da yapacağımız 13 günlük kampa kadar iç ve dış transferi bitirmeyi hedefliyoruz. Hafta sonuna kadar iç transferi bitireceğiz. Transferde aceleci olmadan ince eleyip sık dokuyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete