SPOR

ŞAHİN, BAŞARILI SPORCUYU KABUL ETTİ

08-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye judo Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı mücadele ile Türkiye üçüncüsü olan başarılı sporcuyu, Belediye Başkan Yardımcısı H. Murat Şahin, makamında kabul etti.

ŞAHİN, BAŞARILI SPORCUYU KABUL ETTİ
13-02-2019 15:36
Google News

1955 Batman Belediye spor Judo takımı oyuncularımızdan Saliha Taşan, Ankara’da yapılan Gençler Türkiye judo Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek 78 kiloda Türkiye 3’üncüsü olarak memleketi Batman’a döndü.
Onlarca sporcu arasından büyük bir başarı göstererek şampiyonada 3. Olan Saliha Taştan, bu başarısıyla Milli Takıma da katılma hakkı kazandı.  Katılacağı Milli takım kampında başarı performans sergilemesi durumunda, milli takımı temsilen Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına katılacak.
1955 Batman Belediye spor Judo takımı sporcumuz Saliha Taşan başarı belgesiyle birlikte, şampiyona dönüşünde milli takım kampına katılmadan önce makamında ziyaret ettiği Belediye Başkan Yardımcısı H. Murat Şahin tarafından tebrik edildi. 
Batmanlı sporcuların başarılarından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Şahin; “Batman’ı ve belediyemizi başarılı şekilde temsil ederek başarıyla dönen ve milli takım kampına davet edilen oyuncumuzu kutluyor, milli takım formasında da bizleri ve ülkemizi, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz’ dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete