GÜNDEM

ŞAHİN, TAKIMLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımını yalnız bırakmıyor.

ŞAHİN, TAKIMLARI YALNIZ BIRAKMIYOR
14-09-2018 21:32
Google News

Batman Belediyesi Hentbol takımı, Bolu ilinde yapılacak olan Türkiye kupası grup maçları öncesi antrenman çalışmalarını 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda sürdürdü.

Takımın antrenman çalışmalarını yerinde izleyen Başkan Yardımcısı Şahin, Türkiye Kupası mücadelelerine çıkacak 1955 Batman Belediyesi Hentbol takım teknik heyet ve sporcularına başarı diledi.

14-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Bolu’da oynanacak olan Türkiye kupası grup maçlarında 3 takım gruptan çıkmak için mücadele edecek. Batman Belediye Spor Kulübü, ilk maçını 15 Eylül Cumartesi saat 14.00'te Tokat Gençlik Spor Kulübü ile oynayacak.

Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin’e Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da eşlik etti.

16 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1955 Batman Belediye spor, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı takımının çalışmalarını da izleyen Şahin, Batman Belediyesi olarak takımlara her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

CURLİNG TAKIMLARIMIZ SEZONA HAZIR

Batman Belediyesi, kadınlar ve erkekler Curling takımı, yeni sezona, yaptığı idmanlar ve maçlarla iddialı bir şekilde giriyor.

Hazırlıklarını devam ettiren Batman Belediyesi, kadınlar ve erkekler Curling takımında 20’si lisanslı, 10’u lisanssız olmak üzere 30 sporcu yer alıyor.

Batman Belediyesi Spor Kompleksi’nde erkek ve bayan takımlarımızın lig hazırlığı sürerken, geçen yıl Türkiye 3’ncüsü olan Curling bayan takımımız 2. Ligde iddialı mücadelesini sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete