SPOR

Şampiyon, kupasına kavuştu; Batman’da yer yerinden oynadı

TFF 2. Lig'e yükselen TPAO Batman Petrolspor, düzenlenen programla şampiyonluğunu kutladı. Batman Valiliği tarafından valilik önünde düzenlenen kutlamada, sanatçı Haluk Levent ve Big Bando grubu sahne aldı.

06-05-2024 10:26
07-05-2024 16:09
BATMAN
Google News

FUTBOLCULAR TEK TEK SAHNEYE ÇIKTI

Kupa töreninde Petrolspor oyuncuları seçtikleri birer şarkı eşlinde sahneye çıktı. Futbolcular, tek tek sahneye çıkarak Batmanlıları selamladı. Bu performanslar, Petrolspor'un birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve sadece sahada değil, saha dışında da eğlenceli ve coşkulu bir takım olduğunu gösterdi.

KUPA TAKIMA VERİLDİ

Programda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, sporculara şampiyonluk kupasını verdi. Batman Valisi Ekrem Canalp, 2023 yılında verdikleri şampiyonluk sözünü hatırlattı. TPAO Batman Petrolspor'un 2. Lig'de de şampiyon olacağına inandığını belirten Canalp “Aynen bu yıl yaptığımız gibi yönetimiyle, taraftar gruplarıyla ama hepsinden öte bütün Batman olarak, 647 bin Batmanlı olarak bir ve bütün olursak 2025 yılında yine şampiyon biziz” dedi.

“ALIN TERİYLE ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ”

Kupa programında konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu  "Takımımız gösterdiği üstün mücadele, ortaya koyduğu ekip ruhu ve alın teriyle şampiyonluğu hak etti. Bize bu coşkuyu yaşatan teknik ekibimize, oyuncularımıza, her koşulda takımına sahip çıkan taraftarımıza ve kıymetli Batman’lı hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim" dedi.

KUPA TÖRENİNDEN SONRA KONSER

Kupa töreninin ardından sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Haluk Levent birbirinden güzel şarkılarla Batmanlıları coşturdu. Yağan yağmura rağmen Batmanlılar konser sonuna kadar alanda bekledi.

DUYGUSAL ANLAR

Konser sırasında 2009 yılında geçirdiği bir kaza sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Mehmet Özçelik, tedaviye ön ayak olan Haluk Levent ile sahnede bir araya geldi. Haluk Levent, yıllar sonra Mehmet’i gördüğüne çok sevindiğini belirtti.  (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete