SPOR

Şampiyonlar yurda dönüyor

Kolombiya’nın Cali Kentinde 1-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen U20 Dünya Atletizm Şampiyonası’na katılan Batmanlı Gençler Dünya Şampiyonu oldu.

Şampiyonlar yurda dönüyor
08-08-2022 18:43
08-08-2022 18:45
Google News

1.’LİK, 3.’LÜK VE 18.’LİK, BATMANLI SPORCULARIN

Kolombiya’nın Cali Kentinde ülkemizi ve şehrimizi temsil eden Batman Petrolspor Kulübü'nden 3 sporcu, yurda şampiyon olarak döndü. Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde Atletizm Antrenörü olarak görev yapan Sadullah Ergün tarafından sıkı bir şekilde çalıştırılan Batmanlı Gençler, müsabakadan başarı ile döndü. Yarışmada 10 kilometre yürüyüş dalında Mazlum Demir 42 dakika, 36 saniye 02 saliselik derecesiyle birinci gelerek Dünya Şampiyonu oldu. Dünya 3.’lüğünü yine Batmanlı Genç Hayrettin Yıldız ve dünya 18.’liğini de Emine Ceylan alarak büyük bir başarıya imza attı.

BAŞARI, TESADÜF DEĞİL

Atletizm Antrenörü Ergün “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının ardında mutlaka geceli gündüzlü sıkı, disiplinli, özverili, inançlı bir çalışma vardır. Çoğu zaman heyecandan yatamadığımız günler oldu. Acı tatlı günlerimiz oldu. Ama inandığımız yoldan asla vazgeçmedik. Tüm bunlar bir araya geldiğinde başarı da kaçınılmaz oldu” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete