SPOR

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM…

Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımımız, evinde konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımını yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM…
15-04-2018 20:23
Google News

27-19’LUK GALİBİYET, ŞAMPİYONLUĞA YAKINLAŞTIRDI

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi Can Çağnay Sezonu 22. hafta mücadelesinde Erkek Hentbol Takımımız, ligin güçlü takımlarından ve aynı zamanda en yakın takipçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımını 27 -19 gibi farklı bir skorla yendi.

TARAFTAR, BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

İlk yarısı 12-12 berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun üstünlüğünü eline alan Erkek Hentbol takımımızın mücadeleyi 27-19 gibi farklı bir skorla kazanması sonucu teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

AKSOY, ŞAHİN VE AYDIN DA TAKIMA DESTEK VERDİ

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın, yerel ve ulusal medya mensupları ile çok sayıda taraftar yakından takip ederek takımımıza maç boyunca destek verdi. Daha önce süper lige çıkmayı garantileyerek büyük bir başarı sergileyen Erkek Hentbol takımımız en yakın takipçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımını yenerek bu başarısını taçlandırdı.

KALAN 3 MAÇI KAZANIRSA ŞAMPİYON…

Ligde 38 puanla birinci sırada bulunan Erkek Hentbol Takımımız, kalan 3 maçını kazanması halinde 1. Ligi lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan edecek. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete